Program Fidelizare Clienti

Pentru ca toti clientii sunt speciali pentru noi, dorim ca experienta lor in calitate de cumparator sa se imbunatateasca pe zi ce trece. De asemenea dorim sa ii recompensam pe cei care sunt constant alaturi de noi si, de aceea, am lansat Programul de Fidelizare ZUGA.ro !

Ce este programul de Fidelizare ZUGA.ro ?

O modalitate de a ii rasplati la randul nostru pe cei care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit. Si vom face acest lucru prin diverse metode cum ar fi preturi preferentiale, participarea la campanii speciale, prezentari de produse, diverse cadouri etc.

Daca esti client ZUGA si indeplinesti cateva conditii, atunci poti face si tu parte din una din categoriile de mai jos:

 • Client BRONZE - daca ai comenzi efectuate a caror valoare depaseste 299 RON
 • Client SILVER - daca ai comenzi efectuate a caror valoare depaseste 999 RON
 • Client GOLD - aceasta categorie este rezervata clientilor speciali (cluburi sportive, antrenori, cluburi, sportivi de performanta, distribuitori, parteneri, media, etc)

Iar pentru a atesta pozitia dvs de client special, atunci cand contul dumneavoastra va fi fidelizat, veti primi si Cardul de Fidelitate ZUGA !

Cardul il veti primi prin curier odata cu viitoarea dvs comanda plasata online.

Dintre beneficiile pe care categoria de BRONZE / SILVER vi le aduce, putem aminti:

 • preturi preferentiale pentru toata gama de produse din oferta noastra.
 • accesul la diverse promotii speciale, inscrieri gratuite la competitii, vouchere de reduceri.
 • intaietate in rezervarea produselor cu stoc limitat si la produsele care urmeaza sa fie lansate.
 • Transport gratuit si taxa de ramburs gratuita
 • Retur si schimbul produsului gratuit

Categoria GOLD aduce beneficifii si reduceri extraordinare pentru clientii care au plasate peste 10 comenzi, valori mari ale comenzilor sau reprezinta cluburi sportive, antrenori, sportivi de performanta, distribuitori, organizatori de eveniemente sau mass media.

Pentru a avea acces la aceste facilitati, trebuie doar sa va logati in site cu contul dvs. de client. De exemplu, dupa ce va logati in cont veti puteti vizualiza direct in pagina produselor pretul special si discountul acordat datorita noii dvs. categorii de client.

Conditii generale si detalii

 • pentru a putea participa la acest program, trebuie sa aveti cont de client inregistrat in site-ul nostru, cu o adresa valida de e-mail.
 • fidelizarea contului dvs. de client se va face automat, in decurs de 3-7 zile din momentul atingerii pragurilor precizate. Nu trebuie sa faceti nici o cerere in acest sens. Imediat ce contul a fost fidelizat, veti primi o instiintare in acest sens prin e-mail.
 • dupa primirea mailului de confirmare a fidelizarii contului dvs., veti primi cardul prin curier la urmatoarea dvs comanda on-line.
 • in caz de pierdere sau furt a cardului de fidelitate, va rugam sa ne anuntati cat mai curand posibil pentru a-l anula si a emite un nou card pt dvs.
 • beneficiile statutului de client BRONZE/SILVER nu sunt transmisibile.

Plafoanele de atins precizate mai sus nu includ si costurile de transport

Discounturile si beneficiile oferite dvs. de catre ZUGA.ro prin acordarea statutul de client fidel nu fac obiectul unei negocieri. Discounturile oferite nu sunt fixe ci variaza intre 0% si 40% de la produs la produs, in functie de diversi factori sau indici de piata. Datorita discounturilor deja oferite, este posibil ca anumite pachete speciale, promotii sau oferte sa nu se cumuleze sau sa nu faca obiectul Programului de Fidelizare.

Pentru detalii suplimentare privind Programul de Fidelizare ZUGA.ro, ne puteti contacta la adresa

ZUGA.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de fidelizare al clientilor, pragurile care trebuiesc atinse, cat si perioada de desfasurare a programului, fara o avertizare prealabila. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza dreptul de participare in programul de fidelizare a oricui nu este considerat ca fiind indreptatit, fara necesitatea unor explicatii in acest sens.

Prin participarea la aceast Program, participantii confirma ca au luat la cunostiinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament.

Informatii Utile

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii? Aboneaza-te la newsletter

×
0 produse