Sponsorizari

Filosofia noastra
Echipa ZUGA.ro fiind implicata in organizarea mai multor concursuri si evenimente sportive intelege perfect necesitatea unui echipament performant atat pentru obtinerea unor rezultate bune, dar si pentru confortul si placerea de a face sport.

Acest site a fost creat plecand de la nevoile prietenilor si apropiatilor care practica sporturi de anduranta.
Necesarul de echipament al sportivilor si al pasionatilor de miscare era si este procurat aproape tot timpul din alte tari, intrucat in Romania ori nu exista reprezentatele unor branduri de echipament sportiv ori modelele (cele mai performante) nu sunt disponibile in Romania.
ZUGA.ro va incerca sa aduca in cel mai scurt timp posibil - daca nu este deja in stoc - orice brand si orice model de echipament pentru sporturile de anduranta.

Credem in dezvoltarea unui parteneriat stabil si pe termen lung pentru a populariza miscarea in Romania.
Credem ca apropiatii nostri vor fi mai sanatosi si mai plini de viata daca vor incepe sa faca mai mult sport, mai ales in aer liber.

Implicarea in evenimente si in concursuri
ZUGA.ro si-a propus sa sprijine cat mai multe evenimente sportive cat si sportivii.
Fiecare solicitare de sponsorizare / parteneriat va fi analizata separat si in cel mai scurt timp vom raspunde solicitarii dvs.

Pentru organizatorii de concursuri:
Va rugam sa ne trimiteti detalii legate de evenimentul pe care il organizati, o prezentare completa, eventual un istoric al evenimentului.
In emailul pe care il trimiteti va rugam sa specificati urmatoarele date: Nume concurs, Specific/Probe, Data desfasurarii, Orasul, Numarul editiei, Nr. sportivi asteptati, Web site oficial, Persona de contact, Telefon, E-mail.

Pentru sportivi:
Va rugam sa ne trimiteti detalii legate de dvs si de CV-ul dvs. competitional.
In emailul pe care il trimiteti va rugam sa specificati urmatoarele date: Nume si Prenume, Varsta, Telefon, E-mail, Adresa, Tip sporturi practicate, Web site / Blog (daca exista), Istoric competitional, Performante.

Avem un buget limitat, dar vom incerca sa sprijinim cat mai multe evenimente si sportivi valorosi in limita disponibilitatilor.

Va rugam sa ne trimiteti propunerile si sugestiile dvs. pe adresa contact@zuga.ro.

Mult succes !
Echipa ZUGA.ro