Livrare

MODALITATI DE LIVRARE A PRODUSELOR
- Produsele comandate se livreaza in toata tara, prin curierat rapid
- Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului plus ambalaje care sa protejeze produsele pe durata transportului.
- Sambata si Duminica nu se expediaza comenzi.

TERMENUL DE LIVRARE
- Livrarea se face prin intermediului companiei Urgent Cargus dupa primirea confirmarii telefonice sau prin e-mail a disponibilitatii produselor de catre unul din operatorii nostri;
- Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc. 
- In cazul produselor care nu sunt pe stoc, RACER PLAY S.R.L. isi rezerva dreptul de a conveni impreuna cu clientii sai termenul de livrare.
- Data, ora si locul livrarii va fi stabilit de dvs impreuna cu operatorul nostru. 
- Pentru produsele la comanda termenul de livrare va fi stabilit impreuna cu operatorul nostru si poate varia intre 5 si 60 zile.

COSTURI DE LIVRARE
- GRATUIT pentru comenzi care depasesc valoarea de 199 RON (TVA inclus) in orice oras din Romania
- + 15 RON (TVA inclus) pentru comenzi a caror valoare depasesc 200 RON (TVA inclus) in orice oras din Romania.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR / STOCURI
Zuga.ro nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor ZUGA.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de ZUGA.ro de la respectivul client.
Plata produselor comandate de pe ZUGA.ro se realizeaza in lei (RON) (la valoarea din momentul efectuarii comenzii).

Nota: Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual ZUGA.ro. “Termenii si Conditiile de utilizare” respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor.

LAY BACK II FULL ZIP W BAY BLUE

Ajutor cumparaturi

Vrei sa primesti ultimele oferte si promotii? Aboneaza-te la newsletter

×
0 produse